http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI CALL OF DUTY!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

black_ops_ii___wallapaper_HD
Ovog tjedna moći ćemo zaigrati jednu od najisčekivanijih igara ove godine – novi Call of Duty

Već sutra na tržištu će se pojaviti Call of Duty: Black Ops 2, izravni nasljednik na Black Ops iz 2010. godine na čijem je razvoju radio Treyarch. Iako se mnogi žale da CoD serijal iz godine u godinu stagnira, Black Ops 2 ipak obećava. Tako je Treyarch najavio scenarij koji će se granati ovisno o igračevim odlukama, a na njemu je radio David S. Goyer, čovjek koji je napisao scenarij za genijalni 'The Dark Knight Rises' koji smo mogli gledati u kinima prije nekoliko mjeseci.

 

Za glazbu je pak angažiran Trent Reznor, glazbenik koji je dobro poznat poklonicima industrijske glazbe, ali i dobitnik Oscara za filmsku glazbu.

 

 

 

Osim Black Ops 2, ovoga tjedna moći ćemo zaigrati i LEGO Lord of the Rings, Rift: Storm Legion, Tropico 4 Gold Edition, te cijeli niz Wii U igara koje zasad nećemo navoditi s obzirom da će nova Nintendova konzola u Europu tek krajem mjeseca.

 

Ostale igre koje izlase u studenom možete još jednom vidjeti na našoj infografici.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije