http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZNAD SVIH OČEKIVANJA

Halo 4 samo u prva dva dana zaradio 300 milijuna dolara

halo_4_26
Najnovija igra u Halo franšizi samo u prva 24 sata Microsoftu je uspjela donijeti zaradu od čak 220 milijuna dolara

Halo franšiza zasad je zaradila ukupno 3,38 milijardi američkih dolara a Halo 4 postao je financijski najuspješnija igra u serijalu dosad. Naime, u samo prva 24 sata Microsoft je na njoj utržio 220 milijuna dolara, a nakon 48 sati punih 300 milijuna dolara.

 

Zaista navjerojatno ostvarenje za igru koja je ekskluzivna za jednu platformu – u ovom slučaju Xbox 360. Usporedno s financijskim uspjehom, igra i dalje dobiva izvrsne recenzije što na kraju i ne iznenađuje previše s obzirom da Microsoft nikada u povijesti u jednu igru nije uložio koliko u Halo 4.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije