http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

kinder surprise!

Kupili Black Ops 2, dobili Mass Effect 2

black ops 2
Igrači diljem svijeta koji su kupili fizičku kopiju najnovijeg Call of Dutyja prijavljuju probleme poput onoga da drugi disk nije drugi disk za Call of Duty

U redu ste čekali nekoliko sati na hladnoći, no od padanja u san drži vas misao o još jednom spašavanju svijeta u režiji Treyarcha. Dolazite doma, u DVD player nervozno gurate prvi disk i dok čekate da instalacija završi, listate knjižicu. Ima lijepih slika, poneka eksplozija. Instalacija je gotova i vrijeme je za drugi disk. Vadite prvi, još nervoznije uguravate drugi. Kad ono – Mass Effect 2. 'Šta je ovo, Radovane?!' urličete u nevjerici.

 

Upravo s ovim problemom javlja se tisuće igrača diljem svijeta koji su umjesto Black Ops II na drugom disku dobili – Mass Effect 2. Stvar tim više iznenađuje što Mass Effect 2 pripada Activisionovom najvećem rivalu – EA-u. Problem je očito u tvrtkama koje su tiskale igru na diskove, no trošak i gnijev fanova snositi će - Activision.

 

Nadamo se da se vama nije dogodilo nešto slično i da već bezbrižno uživate u multiplayeru. Naravno, nemojte zaboraviti na kolokvije.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije