http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK U PROŠLOST

Skyrim: Dragonborn DLC vodi nas natrag u Morrowind

dragonborn
Bethesda je i službeno potvrdila da će se igrači u novom DLC-u za The Elder Scrolls V: Skyrim moći vratiti na teritorij legendarnog Morrowinda

The Elder Scrolls III: Morrowind na tržištu se pojavio 2002. godine i sve do danas ostao vjerojatno najpopularnija igra u kultnoj franšizi. Brojni igrači diljem svijeta već godinama grafički osuvremenjuju igru kako bi izgledala što svježije, no sada ćemo napokon obalni dio Morrowinda moći doživjeti u službenoj verziju, u sklopu nadolazećeg 'Dragonborn' DLC-a za Skyrim.

 

Slično su već neko vrijeme sugerirale i različite glasine, a osim toga igrače će ponajviše oduševiti mogućnost 'jahanja' i upravljanja zmajevima, što je vidljivo, kao i dijelovi Morrowinda, na najnovijim screenshotovima.

 

Dragonborn DLC na tržištu će se pojaviti 4. prosinca i to na PC i Xbox 360 platformama dok je izlazak verzije za PlayStation 3 još uvijek pod velikim upitnikom. Naime, Dragonborn već je treći DLC za Skyrim, a vlasnici PS3 konzole još nisu u prilici zaigrati ni jedan od njih.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije