http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI REKORD

Recenzent završio Blacks Ops Declassified za 42 minute

Black Ops Declassified
Activision je postigao novi rekord u duljini single player kampanje svojih FPSova

Jedna od klasičnih žalopojki gamera "veterana" uvijek je bilo trajanje igara. Nebrojeni igrači u zadnje vrijeme kukaju oko "samo 10 sati" ili "prekratke kampanje" u velikom broju naslova nove generacije. E, pa, jedan recenzent nedavno je probio rekord sa novim Black Ops Declassifiedom na Playstation Viti za manje od 45 minuta. Zvuči nerealno? Prema uredniku Game Informera Danu Ryckertu misije traju oko 5 minuta, nemaju checkpointove i u principu ne predstavljaju nikakav izazov.

 

 

Ovo u jednu ruku obrazložuje zbog čega Activision novinarima nije dijelio kopije igre do dana izlaska. Ovakva praksa česta je kod kinematografske industrije u slučaju da distributer nasmrdi da će film koji radi biti komad govna, pa odluči recenzente izbaciti iz čitave jednadžbe. Na taj način postoji više šanse da će netko kupiti igru temeljeno na instinktu ili zvučnosti igrinog naslova. Uostalom, igra u pitanju je ipak Black Ops. Drugi argument koji apelira na pogrešno shvaćanje igre opet leži u njenoj prirodi. Mnogi gameri stoje iza naslova kažu da se radi prije svega o multiplayer naslovu. U krajnjoj liniji, Black Ops je uvijek imao kampanju, no mrežno napucavanje je bilo "where it's at".

 

 

 

Bilo kako bilo, osjetili smo se skoro pa odgovornima da dokumentiramo i prenesemo rekord u trajanju kampanje u naslovu koji košta preko 300 kuna. Bio on orijentiran na multiplayer ili ne, ovakvo nešto ipak spada među stvari koje se ne bi smjele pojavljivati u modernom gamingu. Mislim...manje od sat vremena za kampanju? O čemu su oni razmišljali?!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije