http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SMTRONOSNO

PlayToy igra dana: War Copter

war copter
Donosimo vam flash alternativu modernim pucačinama

Što reći o igri u kojoj od početka do kraja pucate minigunom? I vozite se u helikopteru? Stvari ne dolaze jednostavnijima nego u War Copteru, jednostavnoj i praznoglavoj razbibrizi iz Silent Bay Studiosa. Vaš zadatak je ubijati protivnike brzo, paziti odakle dolaze novi, te uništavati projektile dok lete prema vama. O da, možete i to.

 

Ono što igra nema je, iskreno, neka pretjerana dubina. Ono što ima je 3D grafiku, solidnu prezentaciju i vojnika koji sjedi za velikim topom. Da ne znamo bolje, rekli bismo da igramo jednu od "railway shooter" misija u nekom starijem Call of Dutyu. Dobro, pretjerujemo. Zapravo, bolje bi bilo da kliknete i propucate par tenkova i terorista prije nego što se još dublje zaglibimo u loše usporedbe. War Copter možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: War Copter
Autor: Silent Bay Studios
Žanr: pucačina "na tračnicama"
Kontrole: miš za nišanjenje, tipkovnica za mijenjanje oružja (x)
Trajanje igre: 20 minuta

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije