http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

10 GODINA NAKON IZLASKA NA TRŽIŠTE

GTA: Vice City maknut sa Steama zbog povrede autorskih prava

gtavice city
Vjerojatno najpopularnija igra u Grand Theft Auto franšizi trenutno se ne može kupiti na Steamu i to zbog – jedne pjesme

Već nekoliko dana na Steamu se ne može kupiti Grand Theft Auto: Vice City, a prema nekim glasinama igra je s tog servisa uklonjena jer će se na tržištu uskoro pojaviti '10th Anniversary' edicija za Android i iOS platforme povodom 10. godišnjice izlaska igre.

 

Ipak, stvar nije u tome, što je potvrdio i Rockstar i iznio da se radi o problemu autorskih prava u vezi soundtracka. Iako nisu naveli o kojim se djelima radi, pretpostavka je da je u pitanju 'Wanna Be Startin' Something' Michaela Jacksona. Prava za tu pjesmu u vlasništvu su Sonyja.

 

Čim problem bude riješen (vjerojatno uz financijsku naknadu Sonyju) igra će se opet pojaviti na Steamu, a svi oni koji su već kupili igru najnormalnije je mogu igrati i downloadati.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije