http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREKINUT NIZ

Black Ops 2 ipak slabiji od nekoliko posljednjih igara u serijalu

black_ops_ii___wallapaper_HD
Iako Activision na sva usta hvali komercijalni uspjeh posljednje Call of Duty igre, Black Ops 2 ipak je prošao slabije nego posljednje tri igre u franšizi

Prije nekoliko dana, pa samom izlasku Black Ops 2, Activision je ponosno objavio da je igra u samo prvom danu zaradila pola milijarde američkih dolara. Ipak, ako u obzir uzmemo prvih sedam dana na tržištu, Black Ops 2 nije uspio nadmašiti posljednje tri igre u serijalu: Modern Warfare 3, Black Ops i Modern Warfare 2.

 

Ipak, komercijalni uspjeh i dalje je velik pa je tako Black Ops 2 četvrti najveći 'launch' u Velikoj Britaniji i to nakon već spomenute tri igre iz istoga serijala.

 

Igra je još jednom najviše prodana na Xbox 360 platformi i to 60% svih primjeraka dok je za PlayStation 3 prodano njih 38%.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije