http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOBILNA POSLA

Može li PlayStation mobile uspjeti na trenutnom tržištu?

sony
Sony je spreman za napad na mobilno tržište

Sony, čini se, ne zanemaruje potencijal modernog mobilnog tržišta. Kao izravni odgovor popularnom Apple app Storeu, službeno je objavio cijenu development paketa za PlayStation Mobile platformu. Za samo 99 dolara, svatko će moći razijati naslove za ovu platformu, s time da kriteriji potrebni za plasman naslova neće biti rigorozni kao kod klasične PlayStation licence.

 

Sony ovime planira ciljati tržište igara koje ne koštaju više od 10 američkih dolara. Pretendent na tržište mobilnih "igrica" ovime možda ne može izravno konkurirati već razgranatim divovima iOS-u i Androidu. Međutim, jedna stvar na koju smo do sada već navikli je da se Sony ne smije podcijeniti. Nadamo se kako će mnogi developeri pronaći potencijal u ovoj interesantnoj novoj platformi. Uostalom, općenito je poznato kako konkurencija potiče kreativnost. Prema tome ovo može samo rezultirati boljim naslovima na obje strane "konkurencije".

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije