http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IPAK POSTOJI NADA

Rockstar: Postoji mogućnost da se GTA V pojavi na PC i Wii U platformama

gtav
Grand Theft Auto V zasad je najavljen u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360, a iz Rockstara stiže vijest da bi se igra mogla pojaviti i na PC-u te novoj Nintendovoj konzoli

Iako je zasad najavljen samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, postoji mogućnost da se GTA V pojavi i na PC i Wii U platformama, potvrdio je Dan Houser iz Rockstara za IGN.

 

'Radi se o tome... Mi smo third-party kompanija. Mi nismo Nintendo, Sony ili Microsoft. Sve njih volimo na određeni način. Ali, možemo napraviti ono što želimo kada postoji poslovna prilika i šansa da pronađemo tržište. Ako je to Apple, napraviti ćemo nešto i za njihovu platformu.' – izjavio je Houser za IGN.

 

 

Podsjećamo, Rockstar je nedavno objavio hrpu detalja o Grand Theft Autu V u GameInformer magazinu. Jedna od najbitnijih vijesti je i to da će igra imati čak tri protagonista koji će međusobno biti povezani prijateljstvom i igrač će u svakom trenutku moći promijeniti lika s kojim će igrati.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u proljeće sljedeće godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije