http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIOWARE SE RASPITUJE

Želite li da Mass Effect 4 bude nastavak ili prethodnik?

Mass Effect 3
BioWare nastavlja 'ispipavati bilo' obožavatelja na Twitteru – ovoga puta pitali su ih žele li da sljedeća Mass Effect igra bude prequel ili nastavak na originalnu trilogiju.

Da je nova Mass Effect igra već u produkciji objavio je Casey Hudson iz BioWarea na Twitteru prije otprilike tjedan dana. S obzirom da je trilogija okončana tek ove godine, mnoge je informacija iznenadila,  no s druge strane, BioWare sada odgovara EA-u i nije čudno da su i oni pomalo upali u zamku hiperprodukcije. Naime, BioWare trenutno radi i na trećoj Dragon Age igri te nadzire razvoj Command & Conquer-a.

 

Nekoliko dana po objavi na Twitteru, BioWare je otkrio da će igra biti pogonjena Frostbite 2 engineom, kao uostalom i većina igara koje financira EA nakon izlaska Battlefielda 3. Razvoj igre preuzeti će drugi BioWareov studio smješten u Montrealu (trilogiju je razvio onaj u Edmontonu), a sudeći prema novom Tweetu Caseya Hudsona, BioWare još ne zna u kojem smjeru krenuti. Zbog toga je obožavatelje ovoga puta priupitao žele li da Mass Effect 4 bude nastavak trilogiji ili njen prequel.

 

Što vi mislite? Ostavite komentare ispod teksta ili na našoj Facebook stranici.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije