http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VALVE OPET ŠIROKE RUKE

Započela jesenska rasprodaja na Steamu

steam
Kao i svakih nekoliko mjeseci, Steam još jednom ima ogromne popuste na brojne naslove što će potrajati i u nekoliko narednih dana

U SAD-u se slavi Dan zahvalnosti, ali i tzv. 'Black Friday', petak u kojemu se organiziraju raspordaje tehnologije po suludim popustima. Kao i uvijek, sličnom filozofijom povodi se i Steam, najpopularniji svjetski servis za prodaju digitalnih kopija igara.

 

Tako danas možete kupiti recentni XCOM: Enemy Unknown, The Walking Dead epizode, Darksiders II, Age of Emipres III Complete i to na sniženjima do čak 75%. Svaki dan mijenjati će se glavna ponuda igara, a svakih nekoliko sati i igre koje će na sniženjima biti tek po nekoliko sati pa nije zgorega svako malo baciti oko na Steam. Trenutno tako Rage možete kupiti za samo 4,99 Eura a Dead Island za nešto manje od 7 Eura.

 

 

 

Sve o temi:
mac
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije