http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRAŠNI SUD I NAGRADNJAČA

Idućeg tjedna: Assassins Creed 3 video reca i Nagradnjača

ac3
Spremni smo na najnoviji UbiSoftov megahit do te mjere da smo napravili i nagradnu igru

Dosta smo misteriozni, zar ne? Trebalo nam je vremena da napravimo recenziju, zar ne? E, pa u oba slučaja ste u potpunom pravu. Gamereport u suradnji sa Infomarkom za idući tjedan za Vas priprema glamuroznu video recenziju Assassins Creeda 3. Kako bismo zasladili čitav "deal" u priču smo ubacili i atraktivnu nagradnjaču u kojoj ćete se moći dograbiti jedne PC kopije gore spomenute igre.

 

Ah te sjekirice i parcour...
 

 

Stoga, ne gubite vrijeme nego počnite loviti purice, vježbati bacanje tomahavka, te gađati mrske imperijaliste kamenom u bulju (govorimo o onim "zločestim" imperijalističkim Englezima iz američkog građanskog rata...da ne bi bilo "nismo znali"). Jer vjerujte nam, Krešo to vježba već dva tjedna i da vam budemo potpuno iskreni, više mu ne želimo dati nož u ruke. Lik je postao virtuoz indijanskog ratovanja.

 

 

Remek djelo...OR IS IT?!

 

 

Stoga, pripremite se za početak idućeg tjedna, jer dolazi Gamereport video-reca Assassins Creeda 3!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije