http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ MALO DO IZLASKA

Objavljen gameplay trailer za 'Enhanced' izdanje Baldur's Gate-a

theblackpitsheroimage
Overhaul Games napokon je objavio i gameplay trailer za obnovljeno i poboljšano izdanje legendarnog RPG-a koji ćemo moći zaigrati još ovoga mjeseca.

Nakon brojnih odgoda Baldur's Gate: Enhanced Edition na tržištu će se pojaviti 28. studenog ove godine i to na PC, a nešto kasnije i na iOS te Android platformama. Podsjećamo, na doradi kultnog BioWareovog naslova radio je Overhaul Games studio  koji je osim prilagođavanja današnjim standardima u igru dodao i potpuno nove questove koji će igru produžiti za punih šest sati.

 

S obzirom na skorašnji izlazak 'Enhanced' edicije objavljen je i gameplay trailer, a već sljedeće godine biti će dovršen i Enhanced Edition Baldur's Gate-a II;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije