http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOMAĆE JE DOMAĆE

Hrvatski PSN slučajno pokrenuo rasprodaju Hitman Absolutiona

hitman-absolution-attack-of-the-saints-trailer-wheel-of-games
Ako ste mislili kako bizarne vijesti o Playsationu dolaze samo iz Japana i Amerike, grdo ste se prevarili

Taman kada smo pomislili da se nas više niti jedan gaf ne može iznenaditi, u pomoć nam je pristigao hrvatski ogranak Playstation Networka. Naime, ovog Black Fridaya, odnosno dana nakon Dana zahvalnosti na PSNu je slučajno pokrenuta rasprodaja jedne od najpopularnijih igara sezone. Yup, kao što to i naslov navodi, hrvatski PSN prošlog je petka gore spomenuti naslov stavio na malo radikalniji popust. Dok su se Američki igrači u to doba natezali hoće li desetak dolara uštediti na Dishonoredu ili nekom sličnom triple A naslovu, lokalni PSNovci su uspjeli Hitmanovu cijenu smanjili za malkice veći iznos.

 

Ovo je trebao biti trailer za Hitmana.. :)
 

 

Konkretno, ovog petka ste na PSN-u Hrvatska Hitman Absolution mogli kupiti za 80kn. Da, dobro ste pročitali. Naravno, čim je internet shvatio o čemu se ovdje radi, Hrvatska je postala top destinacija iz više razloga od Zrća i Dubrovnika. Enorman broj svježe registriranih korisnika radilo je Sony PSN Accountove samo kako bi kupilo ćim više kopija igre i prodavalo ju na crnom tržištu. Sony je reagirao tako da je onemogućio kupnju PSN valute, no to nije pretjerano utjecalo na očekivano suludu prodaju. Bilo kako bilo, drago nam je da je bar jedan uvozni praznik donio konkretnu korist ovim prostorima. Pa makar to bilo samo na Playstation Networku.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije