http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ken levine potvrdio

Službeno je: BioShock Infinite neće imati multiplayer

bi
Treća BioShockova igra neće imati multiplayer komponentu, otkrio je Ken Levine na svom Twitter profilu

Još prije nekoliko mjeseci bilo je prilično jasno da je razvoj BioShock Infinitea u određenim problemima. Igra koja se prvotno na tržištu trebala pojaviti u listopadu ove godine na kraju je odgođena za 26. veljače sljedeće. Nakon toga studio je napustilo nekoliko vrlo bitnih ljudi, no to najvjerojatnije nije nikakav problem s obzirom da su odlazili nakon što su odradili svoj dio posla.

 

Isto tako je i naprasno prekinuta prilično agresivna marketinška kampanja, pa tako novog trailera nema već mjesecima iako su ranije objavljivani kao na traci.

 

Posljednja vijest koja će pak sigurno razveseliti mnoge je i to da Infinite na kraju ipak neće imati multiplayer. Na svojem Twitter profilu to je potvrdio Ken Levine, glavna njuška na projektu. Iako je razlog za to najvjerojatnije prisutnost drugih problema, BioShock, realno, ne treba multiplayer jer je oduvijek bio prvenstveno vrhunsko singleplayer iskustvo.

 

Sada nam ne preostaje ništa drugo doli čekati pokoji novi trailer i na kraju konačan dolazak igre na PC, PS3 i Xbox 360. Nova godina samo što nije!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije