http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STOPAMA DIVOVA

Nintendo službeno objavio Wii Mini


Kao što to obično biva u svijetu konzola, one starije s vremenom se počinju smanjivati
Možda ovo zvuči slično kao i kod starijih ljudi, no smanjivanje Wiija, Nintendove iznimno uspješne konzole, bilo je samo pitanje vremena. Kao što se to dogodilo DS-u, Playstationu, Playstationu 2 i Xboxu, tako se to jučer navečer dogodilo i Wiiu. Nintendo je, naravno, smanjenu inačicu svoje konzole popratio i 'smanjenom' cijenom te joj dao simpatično ime Wii Mini.


Trudili smo se pronaći goru Wii reklamu i, iskreno, nije nam uspjelo


Konkretno, Wii Mini će koštati 99 američkih dolara. Ovo je vrlo ugodno iznenađenje, s obzirom na to da u paketu s revampanom crveno-crnom konzolom dolaze i stajliš crveni Wii mote i nunčaka. Konzola je najavljena za 7. prosinca, a do tada nam jedino preostaje baciti stari Wii kroz prozor i pripremiti se za novi, manji, ali i svima poznati Wii Mini.

 

Sve o temi:
wii

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije