http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'DURANGO'

Sljedeći Xbox na tržištu u studenome 2013?!

xbox360_eksplozija
Datum objave:
30.11.2012 09:53
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Još nekoliko anonimnih izvora potvrdilo je da Microsoft planira izlazak nove konzole za studeni sljedeće godine

Bloomberg, koji možemo smatrati itekako vjerodostojnim izvorom, prenosi misli insajdera iz Microsofta koji je potvrdio da Microsoft planira novu Xbox konzolu izbaciti na tržište u vrijeme Dana zahvalnosti i Božića sljedeće godine kako bi i to dalo vjetar u leđa dugoočekivanom komadu hardvera.

 

Slične glasine već smo čuli u proteklih nekoliko tjedana, a tu su i tvrdnje da će Microsoft na tržište izbaciti dvije potpuno nove konzole – klasičnu, za gaming, te drugu pod imenom XboxTV koja će biti namijenjena multimediji te casual gamingu.

 

Nova konzola zasad poznata pod kodnim imenom 'Durango' najvjerojatnije će se zvati tek Xbox, a Microsoft još uvijek razmišlja hoće li novu konzolu predstaviti na sljedećem E3-u ili na posebno organiziranom eventu posvećenom isključivo Xboxu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije