http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZVRSNA PRILIKA

Sedam igara THQ-a po principu 'plati koliko želiš'

KA_Metro2033
Datum objave:
30.11.2012 10:00
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Humble Indie Bundle i THQ organiziraju prodaju ček sedam igara po cijeni koju sami odredite

Humble Indie Bundle je poznat po tome što igre nudi po principu 'daj što daš', a igrač potom određuje na koji će način uplaćeni novac biti raspodijeljen između razvojnog studija, izdavačke kuće i humanitarnih udruga. THQ, koji je u prilično nezavidnim financijskim problemima, vjerojatno vapi za donacijama igrača, a koliko želite platiti čak sedam njihovih igara – odlučite sami.

 

Da, dobro ste čuli, u paketu dobivate Darksiders, Metro 2033, Company of Heroes te pripadajuće ekspanzije Opposing Fronts te Tales of Valor. Ukoliko pak odlučite uplatiti više od 5,73 dolara, onda dobivate i Saints Row: The Third.

 

Po kupnji dobivate kod koji upisujete na svoj Steam account odakle onda možete downloadati igre. Dosad je prodano gotovo 400 tisuća bundleova, a predsjednik THQ-a Jason Rubin za paket je 'iskeširao' 1050 američkih dolara. Vi ga možete dobiti za protuvrijednost od nekoliko lipa, doslovno.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije