http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RECENZIJA & NAGRADNJAČA

Assassin's Creed 3

ac3
Datum objave:
30.11.2012 11:50
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kao što smo i obećali, uz recenziju Assassin's Creeda 3 ide i prigodna Nagradnjača! Uživajte u reci i osvojite igru

Eto vam i recenzije Assassins Creeda 3! A evo i ispunjenja našeg obećanja, to jest Assassin's Creed 3 nagradnjače! Sve vam piše u članku! Stoga nam se svakako javite i uz malo sreće, sigurni smo da ćete baš vi - osvojiti glavnu nagradu. Mi smo je već osvojili, a to ste naravno vi, naši dragi čitatelji i gledatelji. Ajme patetikeeee!

 

1.) Kako do nagrada?

Zadatak je odgovoriti na pitanje "Što sam spreman učiniti kako bih dobio Assassin's Creed 3 originalnu igru?" Najkreativniji odgovor će pobijediti! I molimo vas; bez prostota i neukusnih pretjerivanja jer će takvi odgovori biti ignorirani. U članku obavezno ostavite svoju e-mail adresu kako bismo vas mogli kontaktirati ako dobijete nagradu!

 

2.) Koje su nagrade?1.) Assassin's Creed 3 Special Edition PC


 

3.) Do kada traje nagradnjača?

Trajanje nagradnjače: od 30. studenog do 7. prosinca 2012. Rezultati će biti objavljeni na stranici Gamereport.tportal.hr. Sretno!

 

PRAVILNIK NAGRADNJAČE.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije