http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRAVILNIK NAGRADNJAČE

Last of Us pravilnik Nagradnjače

LAST
Datum objave:
30.11.2012 12:08
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Proučite detaljni pravilnik Last of Us Nagradnjače
1) Opis natječaja

Sudionici natječaja prijavljuju se ostavljanjem komentara na članku "The Last of Us" na temu "Da ste posljednji čovjek-gljiva na svijetu, što biste uradili sa svojim slobodnim vremenom?". Zadatak je napisati originalan i duhovit odgovor na pitanje "Da ste posljednji čovjek-gljiva na svijetu, što biste uradili sa svojim slobodnim vremenom?" O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (promocija, tportal.hr), Krešimir Lauš (urednik rubrike Gamereport/Playtoy) i Bruno Lipej (Gamereport). Nagraditi ćemo 1 dobitnika i dodijeliti ukupno 1 nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši ostavljanjem komentara na članku "Last of Us", a  tema je "Gljive". Važno je kod komentara ostaviti svoju e-mail adresu kako bismo vam se mogli javiti ako osvojite nagradu.


3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 14. lipnja do 28. lipnja 2013., kada će biti objavljeni rezultati na stranici Gamereport.tportal.hr. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.


4) Nagrade

Nagrade su:

1X Last of Us Playstation 35) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije