http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NADOPUNA KAMPANJE

'The Scorchers' – prvi DLC za Rage

rage
Datum objave:
30.11.2012 12:39
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako još službeno nije potvrđeno, gotovo je sigurno da će se prvi DLC za prošlogodišnji hit Rage zvati The Scorchers

U lipnju prošle godine PEGI je objavio rating za DLC pod imenom The Schorchers, a oni upućeniji u razvoj id Softwareovog Ragea znaju da se radi o plemenu koje je trebalo biti dio igre, no na kraju je iz nekog razloga izbačeno. Tada, kao ni danas Bethesda nije željela potvrditi da se radi o DLC-u za Rage, no stvar je sve izvjesnija jer PS3Trophies upravo je objavio listu trofeja iz igre.

 

Prema toj listi, The Schorchers donosi potpuno novi dio singleplayer kampanje koja će se odvijati na sljedećim lokacijama: Hagar Caves, Wellspring Tunnels, Refinery, Bash Canyon i Scorcher Base. Osim toga, tu će biti i cijeli niz mini igara, a još uvijek ostaje neizvjesno hoće li tu biti i nekih nadogradnji multiplayera. Ako i ne bude, to neće iznenaditi mnoge s obzirom da on nikada zapravo nije ni zaživio s obzirom da se id Software odlučio na netipični multiplayer koji se sastojao isključivo od borbi automobila.

 

Podsjećamo, Rage je naišao na vrlo dobre kritike i nešto lošiji komercijalni uspjeh, a ovo je i dobra prilika da se još jednom podsjetite naše recenzije Ragea.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije