http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STEAM UZ KONTROLER

Steam lansiran u 'Big Picture' modu

steam
Datum objave:
04.12.2012 11:20
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon višemjesečne bete Valveov 'Big Picture' mod za Steam ušeo je u finalnu verziju, a Valve je uz to na sniženja stavio i pregršt naslova u potpunosti igrivih na kontrolerima

Prije nekoliko mjeseci Valve je najavio 'Big Picture' mod za Steam. Radi se o verziji Steama prilagođenog za upotrebu na TV ekranima uz korištenje kontrolera. 'Big Picture Mode' sada je napokon ušao u finalnu verziju i dostupan je u više od dvadesetak  svjetskih jezika, a uz njega dolazi i web browser koji možete koristiti i usred igranja.

 

Da stvar bude bolje, Valve je uz lansiranje ovoga moda na ogromnim sniženjima ponudio nekoliko desetaka igara koje su u potpunosti prilagođene igranju uz kontroler. Sniženja traju do 10. prosinca.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije