http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALI DOLAZI I NA PC?

DLC za Far Cry 3 ekskluzivno na PlayStationu 3

fc3_1
Datum objave:
05.12.2012 10:03
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prvi DLC za Far Cry 3 na tržištu će biti već u siječnju sljedeće godine, no zaigrati će ga moći isključivo vlasnici Sonyjeve konzole

'High Tides' ime je prvog DLC-a za Far Cry 3 koji se na tržištu pojavio tek nedavno i zaradio iznimno visoke ocjene uz komplimente da se radi o najboljoj igri u serijalu, pa možda čak i najboljoj igri ove godine.

 

Bilo kako bilo, 'High Tides' u Far Cry 3 donijeti novi co-op sadržaj (Jailbreak i Redemption misije), no, nažalost, samo na PlayStation 3 konzolu. Ipak, postoji mogućnost da se DLC pojavi i na PC platformi s obzirom da se naziv ekskluzive odnosi, u ovom slučaju, samo na konzole.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije