http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SASVIM IZVJESNA PROPAST

BioWare očajnički pokušava spasiti The Old Republic MMO

swtor
Datum objave:
05.12.2012 12:23
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Priča o The Old Republicu priča je o reprezentativnom primjerku propasti MMO-a u koji su utučene stotine milijuna dolara

Već i po samom izlasku The Old Republica čule su se mnoge kritike na njegov račun, unatoč prilično dobrim kritikama i recenzijama. Da nešto zaista nije u redu ubrzo je pokazalo uljepšavanje statističkih podataka o broju igrača od strane BioWarea i EA. Uljepšavanje je nastavljeno i sve do danas pa tako nije poznato koliko igrača trenutno zapravo igra igru. Podaci su najvjerojatnije – poražavajući i sramotni za projekt koji nosi ima Star Warsa i iza kojega stoje BioWare, EA i LucasArts.

 

Oni su pak bili razlog nedavnog preslaska The Old Republica na free-to-play model koji je naišao na velike kritike jer je loše integriran u cijelo iskustvo. I ono najgore po BioWare i EA – promjena modela nije uzrokovala značajan porast broja igrača.

 

No, BioWare pokušava i dalje pa su tako u novom izvješću objavili nekoliko novotarija koje bi trebale poboljšati cijelo iskustvo. No, sve ovo stiže prekasno za veliki broj igrača koji su se u međuvremenu vratili World of Warcraftu ili prigrlili Guild Wars 2.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije