http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEOČEKIVANO?

Wii U hackiran, Nintendo objavio firmware update

original
Datum objave:
05.12.2012 12:51
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kao što se i dalo očekivati, nova Nintendova konzola je manje-više uspješno jailbreakana
Znamo, šokirani ste kao mi. Dapače, sigurni smo da ste pali na koljena, skotrljali se sa stolca i spontano zaplakali nakon što ste pročitali naslov vijesti, no što je - tu je. Gospodo draga, fail0verfl0w je uspio hackirati Wii U. Iako je čitava stvar trenutno duboko u fazi beta testiranja, lijepo je vidjeti kako hardverski entuzijasti već danas osposobljavaju platformu za pokretanje homebrew softvera.


Jedan od launch naslova za Wii U - čuveni Zombi UPrije nego što nasrnete na lokalne forume i počnete pitati "POŠTO ČIP", spomenimo kako gore spomenuta grupa nipošto ne planira (barem uskoro) svoj novi izum slati u serijsku produkciju. Kao što smo već rekli, uređaj je uspješno jailbreakan, no grupa barem trenutno ne misli ništa baciti u "komercijalnu uporabu". Barem, naime, dok gore spomenuti jailbreak ne stabiliziraju i provuku kroz niz testiranja.

 

Wii U Homebrew u akciji

S druge strane zakona, opet, imamo i novi službeni Nintendo Wii U update koji je od danas dostupan svim korisnicima. Nadogradnja je poprilične veličine (preko 600 Mb), a mnogi korisnici prigovaraju kako za učitavanje i instaliranje iste treba jako puno vremena. Zakrpa, konkretno, diže vaš Wii U na verziju 2.1.0, te rješava niz komplikacija vezanih uz stabilnost konzole, te brzinu rada iste.Realno gledano, nakon što se gore spomenuti jailbreak stabilizira, nekako nam se čini kako će Nintendo izbaciti još jedan "brzinski" patch.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije