http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAVRŠETAK SA STILOM

BioWare sprema iznimno ambiciozni DLC za Mass Effect 3

me3
Datum objave:
06.12.2012 08:54
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ekipa iz BioWarea neslužbeno je najavila rad na novom DLC-u za Mass Effect 3 koji bi trebao biti iznimno opsežan

'U ovo su uključeni svi. Svi scenaristi Mass Effecta 3 ovdje u Edmontonu rade na novom DLC-u. Ako me matematika dobro služi, to znači – osam.' - napisao je Jos Hendriks iz BioWarea na službenom forumu tog razvojnog studija i započeo lavinu nagađanja. Nastavio je Sam Hulick, kompozitor glazbe koji je na svom Twitter profilu objavio da radi ' na još nenajavljenom DLC-u za Mass Effect 3'. S. Hulick je posljednji puta radio na franšizi na kontroverznom Extended Cut-u, a propustio je 'Leviathan' i 'Omega' DLC-ove.

 

Na glazbi također surađuju i Sascha Dikiciyan te Cris Velasco. Na projektu radi i Seth Green, glumac koji posuđuje glas Jokeru što je pak na svojem Twitter profilu potvrdila Caroline Livingstone,  BioWareova producentica i najbitnija osoba kada je u pitanju glasovna gluma.

 

Ne računamo li Extended Cut, BioWare je za Mass Effect 3 dosad producirao i DLC sadržaje pod imenom 'From Ashes', 'Leviathan' i 'Omega'. Čini se kako se sada pripremaju za veliko finale i sadržaj vjerniji imenu 'ekspanzije' nego 'DLC'.

 

Na projektu radi BioWare Edmonton koji je radio na svim dosadašnjim igrama u serijalu dok je razvoj Mass Effecta 4 dodijeljen BioWareovom studiju u Montrealu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije