http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ANGAŽIRANA I PRODUKCIJSKA KUĆA

Poznat dobar dio detalja o Splinter Cell filmu

scb
Datum objave:
07.12.2012 10:46
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft je objavio još nekoliko bitnih informacija za Splinter Cell čije bi snimanje moglo započeti vrlo uskoro

Prije nekoliko mjeseci, nakon objave da Ubisoft planira Assassin's Creed film, stigla je i vijest o Splinter Cell filmu na kojemu je kao glavni glumac angažiran Tom Hardy, mnogima najpoznatiji kao Bane iz The Dark Knight Rises.

 

Sada je pak na projektu angažirana i iznimno ugledna produkcijska kuća New Regency koja je dosad radila na hitovima poput Fight Club, L.A. Confidential, Once Upon a Time in America, Brazil i Pretty Woman. Ista kuća radi i na Assassin's Creed filmu, a uvjet koji je Ubisoft stavio pred New Regency je taj da Ubisoft zadrži glavnu i posljednju riječ kada su projekti u pitanju što zasigurno ulijeva nekakvu nadu da će na kraju sve biti u redu i da nećemo dobiti još pokoji ispljuvak a la Uwe Boll.

 

Na scenariju je angažiran Eric Warren Singer čovjek zaslužan za scenarij filma 'The International' s Clive Owenom u glavnoj ulozi. Sada još čekamo jednu od najbitnijih informacija – tko će biti redatelj.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije