http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ ŽEŠĆI I BRUTALNIJI

Najavljen Dark Souls 2!

Dark Souls II (2)
Datum objave:
10.12.2012 09:24
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
From Software studio na recentnom je Video Game Awards eventu najavio nastavag svog kultnog RPG-a

Dark Souls prošle se godine pojavio na PlayStationu 3 i Xboxu 360 i gotovo instantno zadobio kultni status, ponajviše zbog svoje brutalne i beskompromisne težine zbog čega je preveliki zalogaj za veliki dio igrača. Nekoliko mjeseci po izlasku igre nekoliko desetaka igrača potpisalo je zahtjev za PC verzijom koji je Namco Bandai odlučio uslišati. Ove godine tako smo na PC-u mogli zaigrati poboljšano i prošireno izdanje igre pod punim imenom Dark Souls: Prepare to Die Edition.

 

Potpuno neočekivano, From Software i Namco Bandai na Video Game Awards eventu najavili su Dark Souls 2 o kojemu se još uvijek ne znaju gotovo nikakvi detalji, no jedno je poznato – From Software odlučan je da i nastavak bude izazovan baš kao i original.

 

Eh da, igra će se u isto vrijeme pojaviti na PS3, Xbox 360 i PC platformama. Nadamo se da će vlasnici PC-a ovoga puta dobiti ipak nešto kvalitetniji port.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije