http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠLJUS U ZUBIĆE

PlayToy Igra Dana: Ice Hockey Heroes

hokej
Datum objave:
10.12.2012 14:46
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Flash hokej nikada nije bio zabavniji

Sad, mnogi od vas koji redovito igraju flash igre već su odavno naučili kako platforma zna iznenaditi. Kako, zapravo, igre mogu biti užasno loše ili jako jako dobre. Ice Hockey Madness nas je doslovce oborio s nogu što se produkcije, kvalitete i igrivosti tiče. Od prvog trena kada smo ju pokrenuli, do onog kada smo pisali ovaj članak, igra nam je ostavila fantastičan dojam.

 

Sad, poanta JE da se ovdje i dalje radi o hokejaškom naslovu. Također je VRLO jasno da zbog iritantnog postavljanja komandi na X i Y morate promijeniti tipkovinicu na američansku, ne biste li morali rastezati prst skroz do sredine tipkovnice svaki put kada dodajete pak, no to su stvarno sitni i nebitni detalji. Poanta je da je Ice Hockey Heroes stilizirani i nepobitno zabavan arkadni hokej koji će vas zaista više zabaviti nego što se to na prvi pogled čini.


Ime: Ice Hockey Heroes
Žanr: Sport
Developer: Silent Bay Studios
Komande: kursori i X Y
Vrijeme igre: 5 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije