http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLUČAJNA GREŠKA

Halo 4 Cromson map Pack slučajno postao besplatan

Cortana
Datum objave:
11.12.2012 21:13
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sitna greška sa strane kreatora hit Xbox pucačine uzrokovala je navalu na Xbox Live
343 studios, popularni studio iza još popularnijeg Haloa 4 nedavno je objavila Crimson Map Pack, najnoviji u nizu DLC-ova za popularnu Xbox pucačinu. Međutim, ono što nisu očekivali je da će taj isti DLC završiti na više Xboxa nego što su se ikada nadali. Razlog ovome je, konkretno, zato jer je slučajno čitav DLC ispao besplatan širem krugu gamera nego što je to bilo namjenjeno. Da pojasnimo: Crimson Map Pack DLC trebao je biti mukte samo korisnicima specijalne edicije Haloa 4.


Crimson Map Pack trailerOno što se desilo je da su besplatnu kopiju DLCa mogli skinuti i mnogobrojni gameri koji su imali "vulgaris" verziju igre. U trenu kada ovo čitate, Crimson Map Pack je vjerojatno dobio predviđenu "korekciju" cijene. Međutim, iskreno smo ugodno iznenađeni viješću da će ga, zbog slučajnog pada cijene, igrati puno više igrača nego što su tvorci planirali.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije