http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OGROMAN USPJEH

Assassin's Creed III dosad prodan u sedam milijuna primjeraka

assassins-creed-3_9
Datum objave:
13.12.2012 12:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft se nije propustio pohvaliti svojom najbrže prodavanom igrom dosad

Iako je naišao na podijeljene kritike, a čitatelji GameReporta proglasili su ga najboljom igrom 2012. godine, Assassin's Creed III uspio je postići impresivne prodajne rezultate. Tako je igra dosad na sve četiri platforme (PC, PS3, Xbox 360, Wii U) prodana u više od sedam milijuna primjeraka što je čini najbrže prodavanom igrom u Ubisoftovoj povijesti. Nažalost, Ubisoft nije objavio koliko je primjeraka prodano na kojoj platformi, no bez obzira na sve radi se o značajnom koraku kada se sagleda cijela franšiza. Naime, prvi Assassin's Creed po izlasku je u istom razdoblju prodan u 2.7 milijuna primjeraka što je smatrano iznimnim uspjehom s obzirom da se radilo o potpuno novom imenu na tržištu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije