http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PIJESAK I AKROBACIJE

PlayToy Igra Dana: Motocross NITRO

psnitro
Datum objave:
14.12.2012 12:52
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li za malu vožnju?

Jeste li za malo motosporta? Jeste li spremni osjetiti brujanje motora pod stražnjicom, pijesak u zubima i zrak u kosi? Onda ne gubite vrijeme i već danas odigratje Motocross NITRO, najnoviju igru dostupnu na našem i vašem PlayToyu. Ono što Motocross NItro čini drukčijim od drugih sportskih igara su produkcijski standardi. Kao prvo, igra je rađena u Unityu i izgleda predobro za nešto što igrate u browseru. Kao drugo, čitava stvar je teška i nevjerojatno zabavna.

 

Kako biste preživjeli sve silne padove i skokove, te uspjeli doći do cilja prije ostalih, morati ćete znati održavati ravnotežu, pametno koristiti trikove, te najvažnije, upaliti nitro-ubrzanje baš u pravom trenutku. Jedna utrka u Motocross NITROU traje oko dvije do tri minute, što je zapravo idealno za bilo kakvu pauzu među poslovima, ili kao generalni razlog za zabušavanje ili dobru zabavu. Stoga, zajašite veš mašinu, recite curi/dečku da vas zasipava pjeskom po glavi dok igrate, i zabava može početi.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije