http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VELIKE AMBICIJA

Rockstar: "Povezali bismo sve GTA gradove"

gtavice city
Datum objave:
17.12.2012 12:35
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Autori čuvene GTA igre maštaju i o GTA "svijetu"
Rockstar games, firma čije je ime doslovce sinonim za Grand Theft Auto serijal, nedavno je objavila jedan neslužbeni projekt. Njihov dugoročni plan, barem prema šefu Rockstar Northa Leslie Benziesu - je spajanje čitavog niza gradova iz svojih dosadašnjih naslova u jednu igru. Dobro, nije da će pokušati spojiti nekolicinu gradova i napraviti super-grad. Igrači bi, prema njemu, mogli avionom otputovati u bilo koji grad iz prijašnjih igara i posjetiti lokalitete koji su im ostali u dubokom sjećanju. Znate ono, romantična uličica gdje su gazili autom, balkon restorana gdje su propucavali sačmom i javna kuhinja gdje su umlaćivali palicom.


NostalgijaBilo kako bilo, ovo nije niti u kojem slučaju najava za neki budući projekt (iako realno, ako im ponestane konkretnih ideja mogli bi iz očaja i to iskoristiti kao zadnji trzaj). Rockstar je trenutno do grla u GTA 5 koji planira izdati tamo negdje iduće godine, a za sada o spajanju nastavaka prijašnjih igara mogu samo maštati. Međutim, jedna zanimljiva zamjerka ovom planu možda je činjenica da gradove iz GTA ne karakteriziraju konkretne zgrade i znamenitosti, već ere u kojima se njihove igre odvijaju. "Ući u Vice City u 2000-ima nije isto kao biti tamo tijekom ikoničkih osamdesetih" tvrdi Benzies.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije