http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA IOS UREĐAJE

Uberite prvu epizodu The Walking Deada – besplatno!

the-walking-dead
Datum objave:
19.12.2012 12:37
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Od danas na iTunesu možete besplatno downloadati prvu epizodu The Walking Deada, igre koja je po mnogima – igra godine

Na nedavno održanom Video Game Awards eventu The Walking Dead pokupio je nagradu za najbolju igru godine a Telltale Studios nagradu za studio godine. Podsjećamo, radi se o igri koja je izdavana epizodno, kroz ukupno pet epizoda, a danas je kao cjelina na cijeni od 25$.

 

U slučaju da niste sigurni je li igra vrijedna tog novca, od danas na iTunesu prvu epizodu možete downloadati – potpuno besplatno. No, požurite, jer ponuda traje 'na ograničeni rok' pa može biti prekinuta svakoga trenutka iako vjerujemo da će potrajati još barem koji dan.

 

Nažalost, u besplatnoj će epizodi moći uživati samo vlasnici Appleovih uređaja, no nije nemoguće da Telltale kroz sljedećih nekoliko dana, povodom blagdana ponudi besplatnu verziju i putem Steama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije