http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVI PROTIV ZMAJA

PlayToy igra dana: Hired Heroes

HHeroes
Datum objave:
19.12.2012 13:39
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vrijeme je da pokažete zube i okušate se u ovoj zabavnoj RPG strategiji

Ubijanje zmajeva. Da. Doslovno ubijanje zmajeva jedina je stvar koja vas motivira u ovoj zanimljivoj strategiji. Vaš zadatak je skupiti bandu čarobnjaka, ratnika, strijelaca i ostale galanterije, te savladati svaku misiju koju vam igra baci pod noge. Po mapama se krećete pomoću klikanja po poljima (čitava igra je smještena u simpatičan svijet koji barem u osnovnoj strukturi jako podsjeća na golemu šahovsku tablu).

 

Osim mnogo taktičkih opcija, igra sadrži i klasični animeom inspiriran artwork, što će neke privući, a neke odbiti. Bez obzira na izgled same igre, ono što će privući najveći broj gamera je zapravo igrina strateška priroda. Ako ste ikada voljeli igrati Heroes of Might and Magic i Tactics Ogre, ova igra će vas vrlo vjerojatno zainteresirati. Hired Heroes već danas možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Hired Heroes
Žanr: RPG strategija
Developer: Kongregate
Komande: miš
Vrijeme igranja: 30min do nekoliko sati

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije