http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZOV ADRENALINA

Preljubnici najviše uživaju u Need for Speedu

Need for Speed: Hot Pursuit
Datum objave:
21.12.2012 13:12
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kontroverzni sajt za dejting otkriva koje igre preljubnici najviše vole igrati
Preljub nikad nije lijepa stvar. Barem za jednu stranku, to jest. Statističari na online sajtu za dejting pod imenom AshleyMadison.com saznali su koje igre najviše vole igrati muškarci skloni nevjeri. Kako su to uspjeli? Pa, s obzirom da AshleyMadison doslovce potiče svoje klijente na nevjeru, nije bilo pretjerano teško pronaći demografiju, te sročiti par konkretnih rezultata u smislenu statistiku.


I? Koja je igra najpoželjnija među muškarcima koji su skloni prevari? Prema AshleyMadisonu, najviše varalica igra Need For Speed: Most Wanted na Xboxu 360. Stručnjaci tvrde kako je adrenalin dobiven bijegom pred policijom u igri donekle sličan onom pri "autentičnoj" prevari u vezi. Ako vas zanima ostatak popisa poželjnih Xbox naslova za gore spomenutu populaciju, ne tražite dalje:


1. Need For Speed: Most Wanted
2. Call of Duty: Black Ops
3. FIFA 13
4. Forza Motorsport
5. Resident Evil 6


VARALICE SVI DO ZADNJEGA!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije