http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEZORIJENTIRANI

PlayToy igra dana: Recursion

recursion
Datum objave:
21.12.2012 14:09
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Danas predlažemo da skočite u nepoznato

Recursion, neobični i stilski sjajno odrađeni platformer natjerati će vas da promislite kako promatrate svoju okolinu. Smješten u jednostavan pikselizirani svijet, vaš lik mora na kreativan način rješavati na prvi pogled neprebrodive prepreke. Trik kod Recursiona je to da rubovi ekrana nisu rubovi nivoa, već samo prijelazi na "drugu stranu". Tako ćete, recimo, skokom u rupu na dnu ekrana izroniti na vrhu, šetnjom kroz lijevi kraj izviriti na desnom i tako dalje.

 

Upravo zbog toga, ovaj zanimljivi puzzler definitivna je preporuka. Jednostavan je za shvatiti, težak za savladati - što je zapravo njegova najjača osobina. Recursion već danas možete zaigrati na našem i vašem PlayToyu.

 

Ime: Recursion
Žanr: Puzzle platformer
Autor: Big Dino
Komande: Tipkovnica - kursori i razmaknica
Vrijeme igre: 5 do 25 minuta 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije