http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RADUJTE SE NARODI

Steam rasprodaja je (opet) u gradu

steam
Datum objave:
23.12.2012 17:36
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Valve je još jednom pokazao zašto je tako voljen od strane gamera. Naime, prije dva dana započela je još jedna u nizu slavnih Steamovih rasprodaja

Na Steamu tako danas možete kupiti F.E.A.R. franchise pack za 12.96€ (75% off), Darksiders franchise pack za 13,59€ (66% off), Tom Clancy's franchise pack za 55,99€ (30% off) ili pak Dishonored za 24,99€ (50% off).

 

Za navedene ponude morate požuriti jer ovo su dnevne ponude pojedinih igara za koje glasuju sami korisnici i traju samo 48 sati.

 

Valve je pripremio i blagdansku poslasticu te je napravio budle svih svojih igara koji uključuje i Dotu 2, Team Fortress 2 Holiday Pack, Portal 2 i Counter-Strike: Global Offensive za samo 31 Euro. Ovaj paket uobičajeno bi vas stajao preko 120 Eura no Newell se ove godine osjeća posebno darežljivo, pa eto.

 

Trenutno i The Walking Dead možete dobiti za samo 12,49 Eura te ultimativno izdanje prvog Dragon Age-a za 7,49.

 

Trenutni popusti najvjerojatnije će potrajati sve do nove godine sa svakodnevnim izmjenama, dakako. 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije