http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UVOD U SCENARIJ

Novi trailer za Dead Space 3

ds3
Datum objave:
27.12.2012 08:46
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Visceral Games i EA objavili su datum objave demo verzije nadolazećeg hororca, ali i novi trailer koji nas uvodi u priču

Obožavatelji Dead Spacea još od prve najave trećeg dijela franšize nezadovoljni su. Naime, iako još nisu mogli vidjeti igru u akciji, generalni stav koji zauzimaju je taj da se radi o igri koja će previše polagati na akciju, a premalo na atmosferu. No to je tema za neki drugi tekst.

 

Ono što je sada bitno je to da je EA objavio datum dolaska demo verzije. Vlasnici konzole Xbox 360 demo će moći zaigrati 15. siječnja, a vlasnici PlayStationa 3 nešto kasnije -  22. siječnja. Da bi mogli zaigrati igru 15. siječnja, vlasnici Xboxa moraju se prijaviti na ovoj adresi jer ukoliko to ne učine, morat će pričekati do 22. siječnja.

 

Do toga pak uživajte u potpuno novom traileru:

 

 

Finalna verzija igre na tržištu će se pojaviti 8. veljače sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije