http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ROBOTSKA POSLA

PlayToy igra dana: Tricky Rick

Tricky Rick
Datum objave:
28.12.2012 13:49
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovoga petka igra nam se s robotima

Tricky Rick relativno je jednostavan arkadni puzzler, savršen za ubijanje vremena između dva posla. Zadatak u njemu jednostavan je: pokupiti gorivo za svemirski brod i odnijeti ga izvan nivoa. Smetala koja ne žele da to napravite uglavnom su mrzovoljni roboti i same razine.

 

Međutim, Rick u svom arsenalu ima par sposobnih ruku i odvojivu glavu. Rukama (zamislite) kupite predmete i koristite ih kako biste prevladali prepreke, a glavu doslovce bacate u protivnike kako biste ih privremeno onesposobili. Priznajemo, Tricky Rick nije baš vrh vrhova što se kreativnosti i inovacije tiče. Međutim, i dalje se radi o zabavnoj razbibrizi koja će vas uz ekrane možda držati dulje nego što biste pomislili. Trick Rick već danas možete zaigrati na našem i vašem PlayToyu.

 

Ime: Tricky Rick
Žanr: Logičko/platformska
Developer: tAMAS GAMES
Komande: WASD za kretanje, CTRL za korištenje predmeta, SPACE za jetpack
Vrijeme igranja: oko 20 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije