http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ JEDNA ODGODA

Blizzard (ponovno) redizajnira PvP u Diablu 3

diablo 3
Datum objave:
29.12.2012 16:54
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se da punokrvni timski PvP u Diablu 3 nećemo uskoro vidjeti
Iako je PvP trebao biti sastavni dio Diabla 3 od njegova lansiranja, Blizzard je odlučio odgoditi implementaciju tog dijela igre, jer nije bio sasvim zadovoljan njegovim prvotnim dizajnom. Nakon nekoliko mjeseci šutnje i nedostatka ikakvih vijesti o Diablu, Blizzard se konačno oglasio. I to s lošim vijestima. Čini se da Blizzard još uvijek nije zadovoljan PvP sustavom u Diablu 3, točnije modom Team Deathmatch te su ga ovaj puta odlučili odgoditi na neodređeno.


Đava ga odnija...
 

'Pojavilo se nekoliko problema tijekom dizajniranja ovog sustava borbe od kojih je najveći bila dubina. Boreći se protiv drugih igrača bez cilja i nagrada, ubrzo postane dosadno', objašnjava Jay Wilson, direktor igre. Također, jedan od problema je i izbalansiranost klasa, jer Diablo 3 je ponajprije PvE igra. Na sreću, Blizzard nije u potpunosti zaboravio PvP želje svojih fanova te će uskoro implementirati opciju duelanja s drugim igračima, a i radi na prvoj ekspanziji za Diablo 3.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije