http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRAJ JEDNE ERE

Sony prestao isporučivati Play Station 2 u Japanu

playstation
Datum objave:
29.12.2012 17:00
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sonyjeva najpopularnija konzola odlazi u povijest... barem u Japanu
Nakon skoro 13 godina i 150 milijuna prodanih konzola u svijetu, Sony je prestao isporučivati PlayStation 2 konzolu trgovinama u Japanu. PlayStation 2 se na tržištu pojavio u ožujku 2000. godine i u Japanu je sve do kraja 2011. dobivao novi softver. Play Station 2 je Sonyjeva najuspješnija konzola te je zbog svoje ogromne popularnosti dobivao nove naslove igara sve do danas, a zadnja igra zakazana za ovu konzolu je Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin čiji se izlazak očekuje u ožujku sljedeće godine.

 Iako je isporuka novih konzola PS2 u Japana prestala, prema japanskom časopisu Famitsu, Sony još nije objavio kada planira zaustaviti isporuku trgovinama u ostalim dijelovima svijeta.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije