http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO POHVALE

Objavljena prva recenzija Devil May Crya

Datum objave:
31.12.2012 11:40
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se kako situacija kod Devil May Crya nije toliko crna kako svi govore

Čini se kako svi apokaliptični krikovi iz grla razjarenih fanova Devli May Crya možda i nisu opravdani. Švedski magazin Level prvi su na svijetu objavili recenziju nadolazećeg Devil May Crya i - zadovoljni su njime. Prema Levelu, skoro sve čega smo se bojali neopravdano je. Dizajn je zanimljiv, a dinamika igre uzbudljiva i solidno odrađena.

 

Moćno

 

Čak je i sustav kontrola prošao visokom ocjenom. Igrina shema kontrola je, naime, kompleksna i zahtijeva visoku razinu vještine. Ovo znači da igrač mora uložiti trud i pokazati zavidne vještine kako bi izveo najduže i najmoćnije Danteove komboe. Bilo kako bilo, igra izlazi za oko dva tjedna na konzolama, i za tri na PC-u. Budite uvjereni kako ćemo i mi imati pokoju za reći o samom iskustvu u službenoj Gamereportovoj recenziji.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije