http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'JURRASIC LIFE'

Jurassic Park rekreiran u Source engineu

Datum objave:
03.01.2013 12:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nekolicina entuzijasta odlučila je rekreirati Jurassic Park u Valveovom engineu, no pri tome im treba pomoć volontera

Prije nego što se Telltale Studios prihvatio rada na superuspješnom serijalu The Walking Dead nešto slično pokušali su i s franšizom Jurrasic Park. Nažalost, prilično neuspješno. Objavljene su tek četiri epizode i nijedna nije naišla na posebno pozitivan feedback publike i kritike.

 

Sada pak Jurassic Park rekreirati pokušava nekoliko entuzijasta i obožavatelja filmova koji ga pokušavaju oživjeti u Valveovom Source engineu koji je javnosti prvi put predstavljen još 2004. Bez obzira na sve, projekt zasad izgleda sasvim solidno, a razvojni tim moli da im se jave volonteri spremni za rad na programiranju i modeliranju.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije