http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLOGOM DO SLOBODE

PlayToy igra dana: Georganism 3

Georganisam 3
Datum objave:
04.01.2013 13:43
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Platforme i kombiniranje moći neobičnih beštija nikako da nam postanu dosadni

Vedar i simpatičan puzzler Georganism 3 tjera igrača da kombinira moći neobičnih stvorenja kako bi prošao niz levela. Trik kod ove igre je pronaći pravu kombinaciju moći kako biste uspjeli prebroditi sve nedaće koje se nalaze pred vama. Sve ovo popraćeno je lijepom grafikom i jednim od maštovitijih soundtracka koje smo u zadnje vrijeme čuli.

 

Ove osobine čine Georganism 3 idealnom igrom za pauze ili kratku razbibrigu. Sama mehanika Georganisma 3 doista je jednostavna i relativno je lako izgubiti se u igrinim šarenim slagalicama. Drugim riječima, ako joj date priliku, sigurni smo kako će vas oduševiti. Georganism 3 od danas je dostupan i na Playtoyu.

 

Ime: Georganism 3
Developer: Big Dino
Žanr: Logičko-platfomska
Komande: Tipkovnica (objašnjeno u igri)
Vrijeme igre: 20 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije