http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEL TORO ODLUČIO

GlaDOS ipak bez uloge u Pacific Rimu

pacificrim
Datum objave:
07.01.2013 13:09
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako se u jednom od trailera za nadolazeći film Guillerma del Toroa pojavio i glas poznat gejmerskoj populaciji, njega neće biti i u finalnoj verziji filma

'Pacific Rim' ime je novog filma briljantnog redatelja Guillerma del Toroa koji je ušao na radar gejmerskoj populaciji jer se u jednom od foršpana za nj pojavljuje i vrlo nam dobro poznati glas. Radi se naime o glasu GlaDOS iz franšize Portal. Valve je zbog toga angažirao glumicu Ellen McLain, a to je sada učinio i Del Toro pa i dobio dozvolu od Valvea za korištenje iste boje glasa.

 

Nažalost, taj glas pojavljuje se samo u traileru i neće se pojaviti u finalnoj verziji, potvrdio je Del Toro za Toronto Sun. Priznao je da će u filmu biti nešto blaže procesuiran glas, a u traileru je namjerno korišten onaj iz Portala jer je Del Toro veliki obožavatelj franšize.

 

 

Ukoliko vas zanima o čemu se u Pacific Rimu radi, slobodno skoknite na IMDB, a mi ćemo vam samo reći da ima velikih robota i beštija.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije