http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KATASTROFALNE VIJESTI

Bijela Kuća odbija izgraditi 'Death Star'!

dw_deathstar-a_1280x1024
Datum objave:
12.01.2013 13:00
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon peticije koju su fanovi Star Wars serijala podnijeli Bijeloj Kući, uslijedio je pomalo razočaravajući odgovor.

Prije otprilike dva mjeseca, dosjetljivi obožavatelji serijala odlučili su predložiti vladi SAD-a prijedlog koji bi Sjedinjenim Američkim Državama donio apsolutnu vojnu vladavinu Zemljinog svemirskog prostora. Naime, na službenoj stranici Bijele Kuće osvanula je peticija za gradnju slavnog oružja masovnog uništenja iz Star Warsa'Death Star'-a. Peticija, koju je do danas potpisalo 35 tisuća ljudi, iznosila je prilično dobre razloge zašto je gradnja monumentalnog objekta kao što je 'Death Star'  izvrsna ideja i povrh svega, nadasve pametan potez. Osim što bi im osigurala vojnu nadmoć i pojačala nacionalnu obranu, izgradnja ovako veličanstvenog objekta stvorila bi i desetine, ako ne i stotine tisuća radnih mjesta što bi posrnuloj ekonomiji SAD-a itekako dobro došlo.

 

No, na razočarenje, tugu, i žalost mnogih fanova, Bijela Kuća nije prepoznala izniman potencijal ove ideje: 'Iako je Administracija dirnuta vašim željama za stvaranjem poslova i jačanjem nacionalne obrane, 'Death Star' nije na horizontu.' U odgovoru navode i nekoliko čvrstih argumenata za svoju odluku –  troškovi gradnje 'Death Star'-a iznosili bi vrtoglavih 850,000,000,000,000,000 (kvadrilijuna?) dolara, što je otprilike 53 tisuće puta veće od trenutačnog nacionalnog duga SAD-a, a i politika SAD-a ne podržava uništavanje drugih planeta monstruoznim laserom. Možda i najuvjerljiviji razlog za nepodržavanje gradnje 'Death Star'-a je činjenica da posjeduje jednu ogromnu, svima dobro poznatu manu koju može iskoristiti samo jedan sposoban pilot i tako privesti kratko postojanje 'Death Star'-a kraju.

 

Sve što nam preostaje je nada u pametniju i progresivniju vladu Sjedinjenih Američkih Država. A sad se vratite igranju The Old Republica, ako ga još niste poslali k vragu. Ako jeste onda će poslužiti i Knights of the Old Republic.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije