http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Zlatnih li srdaca

WoW community donirao 2.3 milijuna dolara američkom Crvenom Križu

pandaria
Datum objave:
13.01.2013 14:23
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Igrači popularnog MMO-a sakupili su 2.3 milijuna dolara za žrtve uragana Sandy

Blizzard je u prosincu prošle godine objavio da će 100% prihoda od prodaje 'Cinder Kittena', novog ljubimca dostupnog u Blizzardovoj Online World of Warcraft trgovini,  do 31. prosinca biti donirano američkom Crvenom Križu za pomoć žrtvama uragana Sandy.

 

'Cinder Kitten' je koštala 10$ te je njenom prodajom ukupno prikupljeno 2.3 milijuna američkih dolara.

 

'World of Warcraft zajednica objeručke je prihvatila našu inicijativu, te je kupujući našu 'vatrenu neman' pomogla ljudima zahvaćenima ovom prirodnom katastrofom.' - potvrdio je Blizzard.

 

Blizzardu ovo nije prvi put da pomaže velike humanitarne akcije – u srpnju prošle godine, kada je Japan bio zahvaćen jednom od najvećih prirodnih nepogoda u svojoj skorijoj povijesti, Blizzard je na isti način prikupio 1.9 milijuna dolara koje je također donirao.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije