http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'NIJE IM IZAZOV'

Gearbox odbio Activision i Call of Duty!

black_ops_ii___wallapaper_HD
Datum objave:
14.01.2013 10:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Gearbox je potvrdio da ih je prije nekoliko mjeseci kontaktirao Activision i ponudio im rad na Call of Duty serijalu

Još prije nekoliko godina Call of Duty franšiza otišla je u dva smjera – na Modern Warfare-u radi Infinity Ward a na Black Ops-u Treyarch. No, danas pouzdano znamo da je Activision u igru pokušao ubaciti još jedan razvojni studio – Gearbox Software.

 

Gearbox je poznat po fenomenalnim Brothers in Arms i Borderlands franšizama i sigurno bi pridonio ustajaloj franšizi koju je ipak malo razbudio Treyarch s Black Ops-om 2.

 

'Jednostavno nisam vidio što bi s time postigli. Postojala su dva scenarija u kojima bi se Gearbox uklapao u Call of Duty; prvi je taj da igra uopće ne bi postojala bez nas a drugi kad bi mogli pridonijeti nečim novim u postojeći brand, jedinstvenu perspektivu ili novi početak.' – objasnio je Randy Pitchford, osnivač i predsjednik Gearboxa zašto su odbili rad na Call of Dutyju i zaključio da im to jednostavno ne bi bio dovoljan izazov jer fanovi od Call of Dutyja očekuju 'još malo istoga'.

 

Gearbox trenutno radi na 'Aliens: Colonial Marines', FPS-u koji financira SEGA i koji će u veljači moći zaigrati svi vlasnici PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformi.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije